Yhteystiedot

Kaarina Vienola

kaarina_vienola@hotmail.com

Esittely

Etusivun valokuva: Viimeinen työpäivä arkistonhoitajana. Kevät 2006.

Olen 66-vuotias eläkkeellä oleva arkistonhoitaja (5 vuotta), taloussihteeri, aluksi nimike toimistosihteeri, työnä mm. kirjanpito (29 vuotta), lakimiehen sihteeri (6 vuotta) ja pankkivirkailija (1 vuosi). Työuraa siten yli 40 vuotta. Viimeinen tehtäväni ennen eläkkeelle jäämistä kaksi vuotta sitten oli arkistonhoitaja. Rakastan arkistoja! Teen vieläkin satunnaisesti arkistotöitä.

Olen syntynyt Lapinlahdella saaressa ja siksi vesi on minulle mieluinen olotila vieläkin. Lapinlahdella ei ollut -50-60-lukujen vaihteessa vielä lukiota ja niin kävin sen iltakouluna Helsingissä. Samoin merkonomitutkinnon suoritin iltaisin työn ohessa.

Olen asunut Helsingissä viisitoista vuotta ja Mikkelissä yli 30 vuotta. Pidän molemmista kaupungeista mutta Mikkeli on minun loppuelämäni kaupunki.Toivon ainakin niin. Ihmisen kokoinen mutta ei liian kiihkeä.

Harrastan lukemista ja kirjoittamista, sukututkimusta ja reppumatkailua linja-autoissa ja junissa tavallisen kansan joukossa.

Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat ja siksi olen mukana vaaliehdokkaana. Sosiaalidemokraattisen puolueen ehdokkaana. Haluan vaikuttaa asioihin ja nostaa epäkohtia esiin korjattavaksi. Olla ikäpolveni äänenä.